Egy fantasztikusan jó csárdába is ellátogattunk a kirándulás során

Úgy alakult, hogy a családommal tettünk egy hatalmas kirándulást a Pilisben.

A Pilis a kedvenc helyünk, valamiféle módon mindig nagyon kötődtünk oda, és egy ideje már azt is fontolgatjuk, hogy veszünk ott egy hétvégi házat, de a jövőben akár még oda is költözhetünk egyszer.

De a történetem (egyik) lényege, hogy pár hete ott kirándultunk tehát pár napig. Ez már a sokadik ilyen alkalmunk volt, de a Pilist egyszerűen soha nem lehet megunni, mert annyira csodálatos ott a táj.

Most azonban felfedeztünk egy új helyet: egy kiváló csárdát. Ez a történet egyik része.

Az egész család a magyaros ízek kedvelője, nem is volt kérdés, hogy ki kell próbálni ezt a helyet, már csak azért is, mert a helyiek is ajánlották számunkra ezt a vendéglőt.

Az étteremtől néhány méterre már éreztem az isteni illatokat, szóval még be sem léptem az ajtón, de már tudtam: jó helyre megyünk.

A személyzet eszméletlenül kedves volt velünk (fővárosiként mindig meglep a vidékiek vendégszeretete – de még soha nem tapasztaltam ilyesmi jellegű figyelmességet, mint ott).

Csak egy példa a sok közül: kértünk egy üveg ásványvizet, de még nem bontottuk fel, mert előbb meg akartuk várni az ételeket. A pincér észrevette, hogy felmelegedett, ezért hozott nekünk egy újat a hűtőből, ami talán nem tűnik nagy dolognak, de én ilyen figyelmet máshol még tényleg nem tapasztaltam.

Na de nem a vízről szeretnék beszélni, hanem inkább a fantasztikus ételekről! Hát komolyan mondom, olyan ízekkel találkoztam itt, hogy csak erről tudnék írni még 100 oldalt!

Valaki halászlét rendelt, valaki rántott pontyot, illetve rendeltünk két magyaros tálat is több személyre. Egyszóval nem maradt éhesen senki. Így utólag elgondolva nem is értem, hogyan tudtuk megenni azt a rengeteg ételt, mert bizony nem csak a minőséggel, de az adagokkal sem spórolnak ott.

Csak egy rossz dolog történt, de az is csak az én hibámból: valahogyan leettem a hátitáskámat, amit a földre raktam.

Nem volt ez akkora probléma, mert egy elég ócska táska volt már az, de ezt egyfajta jelnek is vettem, hogy talán itt az ideje, hogy egy új női hátizsákot vásárolnom.

Mikor hazaértem, az első dolgom az volt, hogy az interneten elkezdtem keresgélni egy olyan táskás webshop után, mely megfelel az igényeimnek.

A szempontjaimnak csak egy hely felelt meg, a bagbox.hu, amit szeretnék nektek is bemutatni, mert rendkívül jó élményeim vannak velük kapcsolatban.

Ahogy azt talán a nevükből is sejtitek, ők elsősorban különféle táskák árusításával foglalkoznak, de például van itt pénztárca is. Engem azonban persze most elsősorban a női hátizsák kategória érdekelt a leginkább.

Elképesztő választék tárult elém

női hátizsák

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ennél megfelelőbb helyet nem is találhattam volna, ha női hátizsák vásárlásáról van szó, de persze ez a többi kategória esetében is egy helytálló állítás!

Mivel itt tényleg bődületesen sok választási lehetőségről beszélhetünk, ezért nagyon fontos, hogy a weblap egy áttekinthető rendszer keretében mutassa be termékeit.

Megnyugtatok mindenkit: sikerült.

Ráadásul még azt is eldönthetjük, hogy rácsos vagy listás nézetben szeretnénk-e a termékeket szemlélni, így mindenkinek lehetősége van úgy válogatni a táskák között, ahogyan az neki szimpatikus.

A termékek kiváló minőségű fotókkal vannak bemutatva, ami egy igazán fontos dolog, hiszen a női hátizsák esetében van hangsúly azon, hogy vizuálisan is rálássunk, mit is készülünk megvásárolni.

Elsősorban én is a képek alapján választottam magamnak, de azért természetesen támaszkodtam a kiváló termékleírásokra is, melyek részletesen bemutatják az adott termék adatait. Én egy poliészter anyagból készült változatot választottam, melyben van laptop tartó is. Az utóbbi számomra kifejezetten lényeges szempont, mert sehova nem szeretek járni a laptopom nélkül.

Őszintén szólva itt annyi szuper termék található, hogy elgondoltam azon is, hogy vásárolok valamilyen másféle női táskát is magamnak. Főleg azért jutott ez eszembe, mert az itteni termékekért annak ellenére sem kérnek el túl sokat, hogy a minőségük kiváló.

A fentiekből kiindulva valóban rendeltem egy kézitáskát is, mert már régóta vágytam egy olyanra.

A weblap kinézete is egy pluszpont

Persze tudom, hogy nem ez az elsődleges szempont mikor az interneten vásárolunk, de azért mégiscsak számít, hiszen az ember szívesebben tölti az idejét az online térben, ha a szemnek is kellemes platformon teheti ezt.

A bagbox.hu ebben a tekintetben is kifogástalanul teljesít, de ezt is könnyedén láthatjátok, ha használjátok a linket, amit elhelyeztem az előbb.

A színek, melyeket a weboldal használ, egyszerűen tökéletesen harmonizálnak egymással, de közben mégsem érezni azt, hogy túl erős lenne a hatásuk, mert valahogyan itt miden a helyén van, továbbá képekből is pontosan annyi van, amennyire szükség lehet, se több, se kevesebb.

A weblap minden információt biztosít a termékekről

Külön tetszik, hogy az itt található termékleírások nemcsak a száraz adatokra fókuszálnak, de valóban rendes leírást adnak a termékekről.

Én azok közé tartozom, akik szeretnek minden szükséges információt megszerezni egy adott termékről mielőtt megrendelnék, és ha ezzel te is így vagy, akkor bizony van egy jó hírem: itt te is megtalálod majd a számításaidat, pont úgy, ahogyan én is.

Nemcsak a táskák színéről, méretéről és anyagáról tudhatsz itt meg mindent, de egy leírást is kapunk mind arról, hogy milyen stílust képviselnek az adott darabok.

Érdemes a felső menüsort használni

Itt találhatjuk meg az oldalhoz tartozó blogot, ahol fantasztikus cikkekkel lehet találkozni. De komolyan mondom, érdekesebbnél érdekesebb írásokba lehet itt botlani, melyeket nagyon ajánlok elolvasásra, ha kicsit is érdekelnek a táskák. Van ott egy cikk arról, hogy milyen színű pénztárcát érdemes választani valamiféle kínai hagyomány szerint, és én ugyan annyira nem hiszek ezekben a dolgokban, de így is igen érdekes olvasmány volt a számomra.

Az oldal tetején találhatjuk a “30 Bestseller termék” listáját is, ami egy kiváló lehetőség azok számára, akik vásárolnának valamit, de még nem igazán tudják, hogy mit.

Az oldalnak ezen a részén juthatunk el az ajándéktippekhez is, amit majd biztosan én is használni fogok, ha valamelyik családtagomnak születésnapja lesz, de akár karácsonykor is.

Én máshol már biztosan nem fogok táskákat vásárolni

A megrendelt táskáim azóta már megérkeztek, és annyira elégedett vagyok, hogy arra alig találok szavakat. Elképesztően minőségi darabokat kaptam a pénzemért, ez szinte azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, mikor kicsomagoltam őket.

Nagyon jól mutatnak az új darabok, és mikor megérintem őket, egyből tudom, hogy príma anyagból készültek.

Ha szeretnél pompás táskákhoz jutni úgy, hogy még a pénztárcádba sem kell túl mélyen nyúlni, akkor a bagbox.hu az evidens választás!