A csárda, ahonnan a fürdőszoba csempe ötletek érkeztek

Én és az egész családom is oda vagyunk a tipikus régi, magyaros ételekért. Ha néha kimozdulunk, és nem házi készítésű ételt eszünk, akkor igyekszünk valamilyen autentikus csárdában ebédelni. Egyik utazásunk során, sikerült egy nagyon jó helyet kifogni, ahonnan nem várt ihlet is érkezett.

Amikor beléptünk ebbe a csárdába, a tipikus magyar motívumok fogadtak minket: matyóhímzés és társai. Mégis volt az egész megvalósításban valami kicsit más, valami kicsit modernebb. Az ételek természetesen kifogástalanok voltak.

Amikor aztán elmentem a mosdóba, nem várt meglepetés ért: olyan csodás csempét találtam, amelyhez foghatót még előtte sohasem. Magyaros motívumok, csodás színek, mégsem tipikus, amit minden ilyen stílusú házban látsz. Nem bírtam ki, hogy ne dicsérjem meg a tulajnak a jó választást és egyben rá is kérdeztem honnan vette az inspirációt. Én is már ezer éve törtem a fejem különböző fürdőszoba csempe ötleteken.

Ő mutatott egy oldalt ahonnan ő nagyon sok ötletet és inspirációt kapott és, ami segített neki az okos tervezésben.

Fürdőszoba csempe ötletek sokasága volt a fejemben, azonban a megvalósításról, hogy mire kell oda figyelni, nem tudtam semmit. Miután felmentem erre az oldalra, kicsit jobban bele tudtam ásni magamat a kérdésbe.

Elképesztően sok összetevős ez a dolog, nem elég ha fürdőszoba csempe ötletek vannak a fejedben, persze nem elhanyagolható, hiszen így alakul ki a stílus.

Végül sikerült megtalálnom a számunkra tökéletes kinézetet és méretet hála a csárdának és a hasznos oldalnak.