A csárdába írószer is kell, amit mindig online, egy játékboltból szerzünk be

A csárdákban a meggyőződésekkel ellentétben nem csak evőeszközökre meg poharakra, tányérokra van szükség. Pedig rengetegen azt hiszik, hogy egy csárda, egy étterem működéséhez csupán ezek kellenek. Evőeszközök, berendezések, és ennyi. De persze ahhoz is sok mindenre van szükség, hogy az irodában ülők is el tudják látni a feladataikat.

Ez nem jelent olyan nagyon sok holmit, de azért van egy pár, amire szükségünk van. Tollak, ceruzák, papír, füzetek, lyukasztó, tűzőgép, tolltartó, csak a szokásos irodai felszerelések. Az irodaszerekkel foglalkozó boltokkal pedig az a legnagyobb probléma, hogy nagyon kevesen szállítanak házhoz, és akkor is inkább nagy mennyiségű rendelésekben gondolkoznak. Nekünk pedig van, hogy csak egy-egy tolltartó, vagy toll, valami nagyon alap irodaszer kell, de az azonnal, vagy pár napos határidővel.

Kevés alkalmazott dolgozik nálunk, így rendszerint nincs, aki el tudna menni a boltba megvásárolni a szükséges holmikat, mert a nyitvatartási idő és a forgalom legtöbbször nem teszi lehetővé ezt. Éppen ezért örültem meg, amikor az egyik unokatestvérem egy játékot kért a születésnapjára, mert amikor azt kerestem az interneten, rátaláltam a jatekwebshop.hu-ra.

A neve megtévesztő, hiszen arra gondol az ember, hogy csak játékokat árusítanak, na és nekünk, egy csárdának mégis mi dolgunk lenne a játékokkal? Igazából semmi.  Viszont, a megtévesztő név ellenére nem csak játékok árusításával foglalkoznak, irodaszerek is kaphatók náluk, sok minden más mellett! Természetesen fő profiljukat a játékok alkotják, de az iskola fül alatt sok minden más is megtalálható.

Praktikus, mert mindent be tudok szerezni egy helyen, nagyon kedvező áron, és ha valami kezd kifogyni, nem kell a beosztással sakkozni, meg más családtagokat vásárolni küldeni, hanem csak megrendelem tőlük, ami kell.

Az irodaszerek egyébként kifejezetten jó áron kaphatók, és még sosem volt probléma a szállítással sem. Kifejezetten örülök neki, hogy nincsen megadva minimum rendelési összeg, nem kell nagytételben rendelnünk ahhoz, hogy foglalkozzanak velünk. Ha akarnék, akár minden nap rendelhetnék egy csomag papírt is!

Természetesen senki sem akar ilyet csinálni, de megtehetem. Ha például lemarad egy tolltartó, akkor másnap vagy két nap múlva, mikor eszembe jut, ugyanúgy meg tudom rendelni azt is, csak úgy, önmagában.

A szállítás egyébként meglepően gyors, elég csak pár nappal előre gondolkozni, nem kell fél évet előre tervezni. Hiszen nem dolgoznak valami sokan nálunk az irodában, de szeretném, ha ennek a kevés dolgozónak mindene meglenne, ami az ő munkájukat segíti.

Nincs senki, aki kifejezetten irodai alkalmazott, mindenki csinál mindent, de vannak persze, akik a könyveléssel, a pénzügyekkel foglalkoznak, amikhez én nem értek igazán. Ehhez pedig mindent biztosítani szeretnék nekik. Hiába végzünk mindent lassan számítógépen, mégis szükség van irodaszerekre még a legmodernebb vállalkozásokban is.

Ha pedig játékot szeretnék vásárolni, akkor is ezt az oldalt keresem fel, mert nekem abszolút bevált.