A hagyományosság találkozása a újszerű megoldásokkal

Szeretem a tematikus éttermeket, vagy például az olyan csárdákat, amelyek hagyományos gasztronómiai felhozatallal operálnak!

Annyira rajongtam egy időben az ilyesmiért, hogy nem egy helyen összehaverkodtam a tulajjal, egy-két pincérrel. Sokan emlegették a dolgok hátteréül szolgálaló Rdealer-es megoldásokat. El is mesélem, hogy azok milyenek…

Az Rdealernél abban hisznek, hogy az olasz vonal a legerősebb a gasztronómia támogatására is (nem csak magában a gasztronómiában). Ennek megfelelően olasz kis- és nagykereskedelmi gépekkel kereskednek. Mint mondjuk egy professzionális kontakt grill, vagy bármilyen pizzakemence és a sort még folytathatnám… Attól, hogy egy étterem régiesebb feelinget ígér, a konyhában még ott kell legyenek a legmodernebb dolgok!

Az “olasz” annyiból ne tévesszen meg senkit, hogy egyáltalán nem csak az olasz konyhát tudják jól berendezni (a kontakt grill is jó példa erre), bár tény, hogy elsőre engem pont az nyűgözött le, hogy például pizzériákat a sütés-minden fázisban tudnak segíteni valamilyen különlegesen profi termékkel. Indulva a pizza előkészítő pulttól, a pizzatészta nyújtón át, a pizzavágóig, vagy pizzalapátig – azt hiszem, a pizzériák talán még jobban szeretik őket, mint amennyire nekem emlegette ezt a céget előszeretettel a kedvenc csárdám tulaja.

De szó szerint, valahogy mindenki pont őket nem hagyta ki a felsorolásból, mikor a dolgok mögöttes menetéről érdeklődtem. Azt tippelem, hogy elég nagy kereskedőről lehet szó.

A weblapjukon sok dolgot írnak: bemutatóterem fagylalt-, jégkása- és egyéb cukrászati gépeknek, de ezek és a hagyományos éttermek, na meg a kontakt grill és társai mellett említik a húsipart is. Abban is otthon vannak ezek szerint! Nézzetek rájuk, mert tőlük használt, felújított dolgok is beszerezhetők!

kontakt grill