A jó étterem lelke nem csak a jó étel

Sokszor gondolkodom azon, hogy milyen is a jó csárda. Persze mindenkinek teljesen mások az ezzel kapcsolatos kritériumai. Ami biztos, hogy mindenki számára természetesen az étel a legfontosabb, azt hiszem ez tényleg vitán felül áll. De mi van még? A pincérek modora, netán a kiszolgálás minősége? A csárda kinézete? Az aláfestő zene? Azt gondolom, hogy ezek mind egyéni ízlés kérdései. Például a pincérek modorát és profizmusát nem lehet tökéletesen objektíven megmérni, hiszen minden vendég más és más, így lehet valakinek még belefér az, ami a másiknak már nem. A kinézet szintén szubjektív, persze vannak általános igazságok, de az, aki egy steampunk csárdát akar látni, annak nem fog tetszeni egy hagyományos. Bár ez egy extrém példa volt, valóban ez sem lehet egy igazán általános pont, ahogyan a zene sem, hiszen abból is annyi műfaj és ízlésvilág van, hogy egy csárdányi ember ujja nem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljuk.

Tehát az étel az egyetlen olyan szempont, ami egységesen fontos minden vendégnek, azonban ez szerintem még nem elégséges ahhoz, hogy maradéktalanul jónak mondjunk egy csárdát. Akkor vajon mi az, ami szerintem az étel mellett a második legfontosabb egy ilyen helyen? A válasz egyszerűbb, mint hittük, de megvalósítani bonyolultabb, mint gondolnánk.

Számomra a második legfontosabb a tisztaság. Hiszen lehet akármilyen jó az étel, ha a hely, ahol megesszük visszataszító. Azonban, ha egy igazán körültekintően tisztán tartott csárdában fogyasztjuk el kellemesen az ételünket, akkor a közérzetünk máris jelentősen javul. A rend és a tisztaság a lelke mindennek, így, ha ezeket kipipálhatjuk egy helyen, akkor már igazán minőségi ételekre lehet fókuszálni. Természetesen a tisztaságot nem csak a vendégek által látogatható részre értem, hanem a konyhára és a többi helyiségre is. Amikor ez a gondolat befurakodott a fejembe, akkor éppen egy csárdában ültem zárás előtt, ahol a terasz egy részét már lezárták és elkezdték takarítani. Nem tagadom, erről jutott eszembe a dolog.

Tudom magamról, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, és ez az egész történet is bizonyítja ezt. Ugyanis történt, hogy ezek után elkezdtem azon gondolkodni, hogy én ezt a takarítás kérdést hogyan oldanám meg a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban. Tehát, mint minden mai ember, én is elkezdtem keresgélni az interneten. Sokféle lehetőséget találtam, azonban mindegyik vagy túlságosan nagy, vagy túlságosan kicsi és hagyományos eszköz volt az én célomhoz. Aztán rátaláltam a megoldásra: gyalogkísérős takarítógépek! A Greenway oldalán találtam megfelelő gépeket az én igényeimhez a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/gyalogkiseros-takaritogepek linken. Ekkor már tényleg kezdett kiteljesedni a szemem előtt a megoldás. Egy gyalogkísérős takarítógéppel nagyon hamar lehetne elvégezni a padló tisztítását.

Elkezdtem jobban utánajárni, hogy milyenek is pontosan ezek a gépek és, hogy hogyan érné meg nekem használni egy ilyet. Szerencsére a honlapon minden hasznos információt meg lehet könnyen találni. Ami talán a legfontosabb, hogy a Greenway-nél bérbeadással foglalkoznak, nem pedig eladással. Most sokak azt mondhatják, hogy ők ilyet nem akarnak, mert inkább megveszik az eszközt, hiszen a bérléssel csak a nyűg van. Őszintén, én ezt nem tudom egyszerűen megérteni, hiszen a bérlés mindig az egyszerűbb választás. Erre a honlapon is kitérnek és részletesen elmagyarázzák, hogy miért is érdemes inkább egy bérelt gépet használni egy megvásárolt helyett.

De mielőtt erre igazán kitérnék, inkább kezdem az elején, hogy érthető legyen, hogy miért is tartom ezt az egészet ilyen jó ajánlatnak. Az első és legfontosabb, hogy nincs náluk kaució. Szerintem ezt nem érdemes nagyon magyarázni, egyfelől szimpatikus, hogy ők alapból bizalommal állnak az ügyfelek felé, másfelől a cégnek sem kell egyszerre egy nagyobb összeget kiadnia.

Ehhez kapcsolnám hozzá, hogy egyáltalán nincs szükség itt nagy beruházásra, ha az ember ilyen, vagy ehhez hasonló gépet akar a cégének. Természetesen tudhatjuk magunktól is, hogy egy ilyen gép nem olcsó. Ha magunknak akarjuk megvásárolni, az látványos összeg lenne a cégünk költségvetésében, azonban amennyiben béreljük az eszközöket, az egy jóval kisebb, havi fix összeg, amellyel jól lehet hosszútávon tervezni.

Ezek után el is érkeztünk a következő és talán legfontosabb szemponthoz, amiben szerintem mindenki egyet fog velem érteni. A Greenway a gépeire “full szerviz” üzemeltetést és 24 órán belüli szerviz kiszállást ígér. Ezek ténylegesen szinte elmondhatatlanul jó dolgok. Aki terelgetett már vállalkozást az tudja, hogy mennyire fontos az, hogy olajozottan menjenek a dolgok, hiszen sokszor a legnagyobb fejtörést pont az ilyen aprónak tűnő gondok okozzák, amikor is elromlik valami és nem tudjuk azonnal pótolni. A Greenway-nél ilyen problémánk nem akadhat, hiszen ők bármikor a szolgálatunkban állnak és szervizelik, vagy éppen kicserélik nekünk az adott gépet.

Ellenkező esetben, ha vennénk egy ilyen gépet, azt bizony még nekünk kellene üzemben tartanunk miután kifizettük és, ha elromlik – márpedig ez egy eszközzel néha előfordul -, akkor mi szaladgálhatunk a szerviz után. Utóbbi folyamat pedig akár napokba, vagy akár több mint egy hétbe is telhet, ami alatt a gépünk kiesik a szolgálatból és lemaradunk a munkával. Azt pedig már csak a végére tűzöm, hogy ennek a költségét is nekünk kell állnunk.

Tehát az, hogy az ilyen jellegű teendőket a Greenway teljes mértékben átvállalja és megoldja nekünk, az nagy stressz faktort tud levenni az ember hátáról. Természetesen mindenki meg tudja találni a saját magának és a cégének legmegfelelőbb eszközt a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/gyalogkiseros-takaritogepek linken keresztül, illetve minden cég megtalálhatja a leginkább testhezálló bérlési kondícióját, ami természetesen rugalmas és változtatható.

A kényelmes bérléssel és a használattal azonban még nincs vége a pozitívumoknak. Ugyanis, amennyiben nincs már szükségünk az adott gépre, akkor az visszaadható a cégnek, illetve bármikor cserélhetünk modellt is, hogy az éppen aktuális igényeinknek megfelelő gépet tudjunk használni.

Azt hiszem ezek után nehéz lenne azt mondani, hogy ez egy rossz ajánlat lenne. Leginkább 3 dolog szól szerintem a Greenway mellett: első a kiváló termékkínálat, amit például a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/gyalogkiseros-takaritogepek linken keresztül lehet elérni. Bár itt csak a gyalogkísérős takarítógépeket lehet megtalálni, az oldalon minden elérhető a ráállós és ráülős takarítógépekről, valamint a kisgépekről is. A második dolog a szervizháttér és a számunkra gondtalan üzemben tartás. A harmadik pedig az, hogy a cég milyen kiemelkedően rugalmas valójában. 

Ezek után azt kell, hogy mondjam, hogy ezekkel a gépekkel a csárdák, de tulajdonképpen akármilyen cégterület vagy üzemterület tisztán tartása nem is lehetne egyszerűbb. A Greenway szolgáltatása borzasztóan kedvező, és aki felfedezi az ebben rejlő potenciált az időt, energiát és pénzt tud megtakarítani. És hogy mit jelent ez a három dolog? Versenyelőnyt!