A magyar virtus mindenhol megmutatkozik

A családdal gyerekkorom óta járunk csárdába, ez nekem természetes! Ráadásul a régiónkban ezek többsége halászcsárda, úgyhogy nálunk a jó halászlé az egyik alapfogásnak számít. De a többi klasszikusnak mondható csárdaételt is nagyon szeretem, igazi magyaros étel fan vagyok. A külföldi barátaimat is előszeretettel viszem csárdába, bár általában felkészítem őket arra, hogy savanyúságra bizony szükségük lesz a többségében nehéz, zsíros ételekhez.

Amikor a családdal legutóbb ültünk össze, a kismama fotózás árak is szóba jöttek, mert a húgom várandós, és tervezi megörökíttetni ezt a különleges időszakot. Én csak egy fotóssal kapcsolatban vagyok tapasztalt, Szoboszlai Kriszti fotósnál tudom, hogy alakulnak a kismama fotózás árak, de a legtöbb szolgáltatásának díja, illetve a különböző csomagajánlatok egyébként is elérhetőek az oldalán. Nekem nagyon jó tapasztalataim voltak vele, egyrészt szuperek lettek az elkészült képek, másrészt nagyon könnyű volt vele együttműködni. Javasoltam is tesómnak, hogy nézzen utána nála, mik az aktuális kismama fotózás árak, mert ha neki megfelel, akkor nagyon ajánlom Krisztit. Mondta, hogy mindenképpen meg fogja nézni újra a munkáit, bár a rólam készült fotók egyértelmű, hogy nagyon tetszenek neki.

Ha tehát kismama- vagy más jellegű fotózásra keresed épp a megfelelő szakembert, akkor neked is csak javasolni tudom, hogy ismerkedj meg Szoboszlai Kriszti látványvilágával, művészetével, mert szerintem zseniális.