A nyaralásra minden beszerezve a LordShopból

Jövő héten nyaralni indul a mi kis családunk a Balatonhoz. Minden évben elmegyünk egy külföldi és egy belföldi útra. Amikor a Balatonhoz megyünk, vagy bárhova belföldre, szeretünk beülni egy hazai, jó kis magyaros étterembe vagy csárdába, és ezt most is hasonlóképp tervezzük. Rengeteg dolgot kellett az indulás előtt megvennem, de szerencsére már minden meg van és készen is állunk az indulásra. Jobban szeretek előre, még itthon mindent megvenni. Nem szeretem az ismeretlen boltokat, bár az elmúlt években egyre rugalmasabb kezdek lenni. Viszont most nem csak kettesben utazunk. Óriási örömömre piciny, alig egy éves lányunk is velünk tart. Ez a legfőbb oka annak, hogy most előre vettem meg mindent, köztük a baba dolgokat, vitaminokat, higiéniai termékeket és különféle higiéniai termékeket is.

Így hát amikor a pici a mamánál volt, férjem dolgozott, én leültem kényelmesen a laptop elé és megnyitottam a LordShop oldalt. Ez a kedvenc baba boltom, ahol nem csak baba termékeket lehet kapni, hanem sok egyéb más terméket is. A LordShop 1995 óta szállít be termékeket a magyar piacnak. A Lord Hungary Kft. egy import és export kis és nagykereskedelmi vállalkozás. A kezdetekben nagykereskedéseket és elosztókat láttak el a termékeikkel, mára pedig már egyre több kereskedelmi hálózatot és egységet lát el. A Lord Shopnak természetesen van Facebook oldala is és a bolt pedig Budapesten a II. kerületben, a Rákóczi Ferenc úton található.

Kedvelem ezt a webshopot, mert óriási a választék és mindig mindent megtalálok rajta, amit keresek. Be vagyok regisztrálva, van saját profilom, már több éve. Ugyanis nem csak a kislányomnak szoktam innen rendelni, hanem magamnak, férjemnek, sőt még a szüleimnek is. Szeretek online rendelni, mert sokkal kényelmesebb, sok időt spórolok meg így, és nem kerülök olyan kellemetlen helyzetbe, hogy nincs az üzletben az adott termék, amit épp keresek. Plusz mivel az online rendelést házhoz is szállítják a Lord Shopból, méghozzá egy úgynevezett túrajárattal, szóval ki sem kell mozdulni a házból. Fizetni pedig lehet akár utánvéttel is a túrajáratokon, de akár előre utalással és bankkártyával is. A házhoz szállítás pedig 8000 forint összegű vásárlás ellenében ingyenes.

Mint már említettem, rengeteg termék kapható az oldalon. Szerencsére az oldalon kifejezetten jól kategorizálva vannak a termékek, így nem veszik el a vásárló, mindent megtalál, keressen bármit is. Mindig vannak akciós termékek és előre összeállított csomag ajánlatok is.

A LordShop választékába tartoznak különféle vitaminok felnőtteknek és gyerekeknek is. Van C-vitamin, D-vitamin, különféle pezsgőtabletták, multivitaminok, vas tabletta, folsav és még kávé is. Vannak pelenka próba csomagok, hiszen a bolt fő profilja a baba termékek. A csomagok kedvezményes áron kaphatóak, így sokkal jobban megéri, mintha az ember külön, egyesével vásárolná meg a termékeket. A csomagok 5 és 10 ezer forint között mozognak és több, különféle termékeket tartalmaznak. Nedves törlőket, pelenkákat, popsi krémeket. A csomagok egészen az újszülött babáktól kezdve a nagyobb, több hónapos babák számára is elérhetőek. Vannak természetesen pelenkák, amik nem csomagban kaphatóak szintén óriási választékban. Vannak Newborn pelenkák, Mini és Midi pelenkák, Maxi, Max+, Junior pelenkák, vannak XL-es és XXL-es pelenkák is, bugyipelenkák, pelenkázó alátétek, úszópelenkák és textil pelenkák is. A pelenkákat továbbá meg lehet vásárolni szettben is, ahol sok csomagot vesz egyszerre az ember.

A webshopban vannak napozáshoz szükséges Nivea termékek, naptejek, napolajak. Kapható továbbá szájmaszk több, különféle méretű kiszerelésben, különböző anyagból. Lehet venni nedves törlőkendőket több márkában, méretben és árban. Van Zewa, Sudocrem, Sleepy, Silky, New Sleepy és Neogranormon. A nedves törlőket szintén lehet kapni szettben.

A bababolt és gyermekáru közt találhatóak a papír és írószer termékek, a papír és írószerek, gyermek naptej, popsi krém, fürdetéshez szükséges termékek, vannak gyermek samponok, gyermek testápoláshoz való termékek, gyermek szájápolási termékek, etetéshez szükséges termékek, valamint gyermekruhák is. Továbbá sok különféle háztartási cikk is kapható a Lord Shop weboldalán. Tisztítószerek, konyhai termékek, takarító eszközök, textilöblítők, mosószerek és kapszulák, papíráru, nedves wc papír, tasakok, illatosításhoz való termékek, elemek, elemlámpák, gyertyák, mécsesek és illóolajok, valamint szúnyog és rovarirtó szerek.

Azért is szeretem ezt a boltot, mert mint már említettem, nem csak baba árut lehet kapni, hanem vannak férfi és női kozmetikumok is. A női kozmetikumok közt vannak smink és kozmetikai termékek, intim mosakodók, tusfürdők, habfürdők, testápoló és bőrápoló termékek, hajápoló termékek, dezodorok, parfümök és borotválkozáshoz szükséges termékek. A férfi kozmetikumok közt pedig megtalálhatóak a hajápolási termékek, a borotválkozáshoz szükséges termékek, a dezodorok, férfi parfümök és a tusfürdők.

Itt még nincs vége a Lord Shopban kapható termékek sokaságának. Vannak még szájápolási termékek, fogkrémek, szájvizek és fogkefék, rengeteg különböző márkában, mint például az Aquafresh, a Colgate, a Listerine, vagy a Signal. Vannak szappanok és kézmosók is, mint külön kategória szintén különböző kiszerelésekben, más és más árban és márkában. Van Baba, Dettol, Floren, Jade és még sok más márka is a készleten. Továbbá van egy külön kategória a női és férfi borotválkozáshoz szükséges eszközöknek. Vannak cserefejek készülékekhez, eldobható borotvák, hagyományos borotvák, hagyományos pengék és rendszerkészülékek is. Vannak felnőtt egészségügyi termékek, betétek és tamponok, fültisztító pálcikák és toalett papírok. Végül pedig a seb és ragtapaszok, amelyek szintén kaphatóak a webshopon.

A jól kategorizált termékek közt természetesen lehet szűrni több fontos szempont szerint. Például a termékek népszerűsége, a márkák, vagy az árak szerint. Így könnyebb eligazodni a rengeteg termék és sok márka között.

Nagyon boldog voltam, amikor mindent sikerült bepakolnom. Mindig túl sokat vásárolok, minden váratlan eseményre szeretek felkészülni. Az indulás zökkenőmentes volt, pont mint az egész utazás. Mikor végre megérkeztünk, beültünk egy helyi csárdába, amit már útközben kinéztünk és asztalt is foglaltunk. Nagyon kellemes volt a hangulat, élő zene szólt és az ételek is isteni finomak voltak. Elég sok időt töltöttünk ott, egyrészt azért, mert nagyon elfáradtunk az utazás miatt, másrészt pedig valóban jól éreztük magunkat és rengeteget ettünk. Nem is bírtunk mindent megenni, így nagyon kedvesen elcsomagoltak minden maradékot, ami még másnap is nagyon finom volt. Kislányunk vacsora közben el is szenderedett egy kicsit. Este nem kellett altatni, egész reggelig mélyen szundított.

Ahogy telt a nyaralás, több alkalommal is visszatértünk ebbe a csárdába. Volt a kislányunknak is külön étel, amit kértünk, azt mind teljesítették, minden gond nélkül. Szimpatikusak lettek a pincérek és minden alkalommal nagyon ízletes ételeket ettünk. Ez a kis csárda lett a nyaralás alatt a törzshelyünk. Meg is egyeztünk, hogy jövő nyáron elhozzuk az egész családunkat, mert édesapámnak kerek, pontosan az 50. születésnapja lesz és ez egy méltó hely lesz az ünnepléshez.