A pincért is megmosolyogtatták a halloweeni pólóink

Tudom, hogy nem magyar ünnep a Halloween és sokan ellenzik is a megtartását kis hazánkban, de pár éve már mi is kihasználjuk ezt az alkalmat a barátaimmal arra, hogy egy jó kis beöltözős bulit csapjunk. Az első halloweeni bulim 15 évesen történt, akkor az egyik barátnőm szüleinek az üres üzletében gyűltünk össze egy páran beöltözve, pizzával, horrorfilmmel és pár itallal. A buli érdekesen sült el, főleg amikor halálra ijesztett minket egy idegen pasi, aki mindenáron csatlakozni akart hozzánk és alig tudtuk elhessegetni. Végül nem történt semmi baj, de azért ez az este nem tartozik a legkellemesebb emlékeim közé. Egy évvel később már egy másik barátnőm rendezett házibulit. Ez sokkal jobban sikerült, itt is mindenki beöltözött, tököt faragtunk, rémtörténeteket olvastunk, sokat nevettünk és még egy-egy tequilát is megittunk.

Idén is szerveztünk a régi és új barátainkkal egy kisebb bulit. Vidéken lakom a város szélén, idén rám esett a választás, hogy otthon megrendezzem a bulit. A szüleim épp nem voltak otthon, úgyhogy kapóra jött az egész. Bevásároltam otthonra sütit, rágcsát, italokat, de az az ötletünk támadt, hogy a buli előtt látogassunk el a lakóhelyünkhöz közeli kis csárdába. Én már voltam ott egyszer és nagyon aranyos hely, finomak az ételeik is és nagyon hangulatos az egész. Lefoglaltunk egy asztalt hét főre, és a megbeszélt időpontban már be is ültünk a csárdába. A pincérnek nagyon tetszettek az ötletes egyenpólóink, amiket a lolmarkt.hu webshopból rendeltünk még hetekkel ezelőtt a bulira. Voltak nálunk jelmezek is, de egyelőre vacsorához senki nem akart abba öltözni, úgyhogy rendeltünk magunknak halloweeni témájú pólókat ebből az egyéni pólókat gyártó webáruházból. Nekik egyébként üzleteik is vannak szerte az országban, amik személyesen látogathatóak, de persze online is lehet tőlük rendelni.

Megbeszéltük, hogy ezentúl minden Halloweenkor ezekbe a pólókba öltözünk. De természetesen alkalomtól függetlenül is lehet őket hordani, valamint annyira kényelmesek, hogy alvós vagy sportolós pólónak is tökéletesen megfelelnek a következő Halloweenig. Az egyik barátunk talált rá a lolmarkt.hu oldalára, amikor jelmezötleteket keresgélt a neten. Nem volt semmi ötlete, ami nem elcsépelt, úgyhogy minden létező honlapot felkutatott, ami csak eszébe jutott. Így jutott el előbb-utóbb a lolmarkt.hu-ra, ami ugyan nem jelmezeket árul, de egyből felkeltették az érdeklődését az egyéni, vicces feliratos és mintás pólók. Megmutatta nekünk is, mondta, hogy vannak halloweeni témájú felsők is, és milyen poén lenne, ha rendelnénk belőlük mindenkinek és úgy mennénk el a csárdába vagy buliba. Mindenki támogatta az ötletet, mert mindannyiunk fantáziáját igencsak megmozgatták ezek az ötletes mintájú pólók.

A legtöbbünknek a lányok közül az “Egy boszi igazából csak egy királynő hegyes kalapban” feliratú póló tetszett meg legjobban. Sokféle színből lehetett választani: fehér, piros, szürke, sárga, türkiz, világoskék, pink és zöld. Így mindegyikünk ki tudta választani a hozzá legjobban illőt. Nekem a piros tetszett meg azonnal, így azt rendeltem meg. Méretben is elég változatosak a rendelhető pólók: S-től XXL-esig válaszhatunk, de ha valaki extra nagy méretet szeretne venni, akkor személyesen valamelyik üzletben kérheti és elkészítik neki. A méretválasztásban sokat segít a segédlet, ami egy mérettáblázatot is tartalmaz. Ezt érdemes alaposan elolvasni, mert itt tájékoztatnak például arról is, hogy a férfi pólók egy kicsit bővebbek, a női pólók pedig egy számmal kisebbek az általában megszokottaknál. Egy centi segítségével könnyen ki tudjuk azonban választani, hogy melyik méret lesz jó ránk. Ha mégsem sikerül jól választani, a terméket az átvételétől számított 14 napon belül ki lehet cseréltetni. Ez történhet személyesen, postai úton vagy pedig futárszolgálaton keresztül.

Nekünk szerencsére nem kellett ilyesmihez folyamodnunk, mert sikerült jól kiválasztani a méreteket. Van a baráti körünkben egy házaspár, nekik nagyon viccesre sikeredett a póló-párjuk: a férj pólóján az áll, hogy “Ha a boszi nem boldog, akkor senki se boldog”, a feleségén pedig, hogy “Nem boszi, hanem a feleséged vagyok”. Szerencsére mindkettejüket megáldotta az ég elég humorérzékkel. Az egyik barátunk egy “Hátrébb, boszi!” feliratú felsőt rendelt, egy másik lány pedig egy “Normal people scare me” feliratút, akire ez egyébként valóban igaz is. Még egy csomó ötletes, ijesztően vicces és viccesen ijesztő pólót találtunk, de mindenki ki tudta választani a kedvencét. Tényleg nagyon jól néztünk ki a lolmarkt.hu-s majdnem-egyen pólóinkban, amikor leültünk az asztalhoz a csárdában. A vacsi nagyon finom volt és utána a házibulin is nagyon jól éreztük magunkat.