A RoadRecord app ínyedre való lesz

Mi a családdal imádunk csárdába járni, szeretjük a magyar, házias ízeket. Én azért húsok terén viszonylag visszafogott vagyok, de egy jó kis töltött rántott húst még én sem utasítok vissza. Az egyik kedvenc helyünk a városban kicsit kívül esik a mindennapi mozgásterünkön, de ha családi ünnep van, általában oda szoktunk menni.

Nemrégiben azonban nyitottak egy belvárosi egységet is, mégpedig a megszokott csárda hangulatát és ízeit egy bisztró köntösében gondolták újra, különös fókusszal az ebéden, így nagyon jó, hogy akár az irodából is át tudok szaladni egy ínycsiklandó menüre napközben. Persze ilyenkor nincs sok idő elmerülni a finom falatokban vagy az asztaltársasággal való sztorizgatásban, de amikor már hiányzik a megszokott csárda nyújtotta élmény, nagyon jó érzés, hogy tudok kicsit töltekezni a megszokott ízekkel és feelinggel.

Ráadásul az áraik is nagyon korrektek, szóval ilyen szempontból is az egyik legjobb választásnak bizonyultak a környéken. A csárdát pedig azóta is szívesen látogatjuk különleges alkalmakkor, amikor össze tud gyűlni a család, és megadjuk a módját egy alapos falatozásnak. Utána mindig egy kis diéta megy, különben komolyan mondom, nehéz lenne máshogy bírni a finom és kiadós fogásokat, mármint a ruhaméretünket illetően…

Aztán persze közben a munka se várhat, ami egyes családtagoknak sok vezetést jelent. Így nem csoda, hogy az apukám főnökénél felmerült nemrégiben a kérdés: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord a megoldás a problémára, mint azóta kiderült! Ha még nem hallottál a roadrecord.hu-ról és az applikációról, de sokat vezetsz munkádból kifolyólag, és az autóval vagy autókkal kapcsolatos elszámoláshoz jól jönne egy kis praktikus segítség, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

Mivel én apukámtól hallottam először erről az egész dologról, muszáj volt felmennem a honlapra, hogy még több infót szerezzünk. Azt sem tudtam, hogy vajon egyáltalán mire való a Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord weboldala szerencsére maximálisan megadta nekem a választ, így tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy bátran informálódjon az is, akit érdekel a dolog, de nem sokat konyít a témához. Ugyanis a tervezett vállalkozásomhoz nagyon is jól jöhet az infó, hogy van egy ilyen szoftver, mint a RoadRecord. Amit korábban jellemzően csak manuálisan, nem ritkán hosszadalmas papírmunkával lehetett megoldani, az most már egy app segítségével érhető el. Ugye mondanom sem kell, mennyivel egyszerűbbé válik a Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord.hu oldal segítségével erről ti magatok is meggyőződhettek, de nem kizárólag a sok hasznos információ alapján, hanem még videós segédlet is a rendelkezésre áll a program használatához.

Apukám is csupa pozitív tapasztalatról számolt be, és egyébként az oldal is kifejezetten bizalomgerjesztő volt számomra. Ha azt nézzük ugyanis, hogy nem sok információval álltam neki a dolognak, és néhány kattintással és némi idő ráfordításával egészen kikupáltam magam a témában, akkor azt hiszem, kimondhatjuk, hogy elég jó a helyzet. Ha titeket is megmozgat a téma, remélem, hogy bizalmat szavaztok nekik – tényleg megéri. Ráadásul a 14 napos próbaidőszak még kockázatot sem rejt magában, ugyanis elköteleződés- és díjmentes. Még a bankkártyánk adatait sem kell megadni, pedig más próbaidőszakok indításakor ez a módi… Ráadásul tényleg minden segítséget megkapunk az app használatához. Apa cégénél is egész hamar beletanultak a kollégák a használatba. Azt mondta, felüdülés volt az elavult módszerek helyett az appot használni, és elég hamar egyértelművé vált, hogy leszerződnek a RoadRecorddal.

A főnök nagyon örült, hogy ilyen jó programot sikerült megismernie, és hogy a dolgozói is hamar megbarátkoztak a dologgal. Ebből is látszik, hogy mindig megéri nyitott szemmel járni, és kíváncsian tekinteni az újdonságokra, mert nagyszerű dolgokra bukkanhatunk. Remélem, hogy a bejegyzésemmel sokatoknak segíthetek majd – ki tudja, valaki talán pont általam ismeri meg a roadrecord.hu oldalt és a RoadRecord appot.

Most már tehát ti is tudjátok: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord appal minden könnyebb és gyorsabb, na és persze pontosabb is!

Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén – RoadRecord