A szem betegségek nyomába eredtem a karikák miatt

Hiányoznak a csárdák. Ha be akarok ülni valahova, akkor nagyjából az utolsó vidéki kisvárosban is választhatok a kínai, olasz, amerikai, görög négyes közül bármelyikből és mindegyikből lesz egy jó étterem a városban. De ha én kifejezetten egy magyaros jellegű csárdában szeretnék enni, az jóformán alig van. Vagy a turistákat megcélzó nagyvárosi árakon adják a legegyszerűbb ételeket – ide szerintem hazánkfia csak akkor teszi be a lábát, ha dolgozni megy, vagy pedig annyira a világ végére kell érte menni, hogy csak ezért nem kel útra az ember. Hiányoznak a csárdák! Szeretnék több magyar kaját enni, éttermi körülmények között. Ha mégis úgy határozunk, hogy elindulunk, akkor általában Kecskemétre megyünk, mert ott van az egyik legnívósabb ilyen stílusú hely. Bár ne lenne olyan messze…De néha a nyomába eredek távoli dolgoknak is, mint például a szem betegségek okai.

Egy ideje sajnos aggasztó karikák jelentek meg a szemem alatt. Először csak legyintettem, hogy biztosan a kevés alvás és a sok munka okozza, de a pihenést követően sem jött érdemben helyre a dolog. Aztán elkezdtem utánajárni. Az InstanTENSE Plus oldaláról rendeltem egy szérumot, ami abban segített, hogy ezek a karikák eltűnjenek. Az oldal viszont abban is segített, hogy a lehetséges okokkal kapcsolatosan is legyenek elképzeléseim – így aztán vannak is. Az instantense.hu weben lehet megtalálni mindazt a sok irományt, amiből most én is dolgozom. Itt hívták fel arra a figyelmemet, hogy a szem alatti karikák nagyon komoly problémákat is hordozhatnak maguk mögött. A szem betegségek nagyon sokfelől táplálkozhatnak, ezért érdemes szerintem elolvasni egyszer az ő cikküket, vagy az enyémet.

Érdekes a test és a lélek összhangja, hogyha valamelyikkel valami nincs rendben, a másikon is azonnal feltűnik. A szem betegségek mögött is gyakran állnak lelki eredetű problémák, amelyek szorongást okozva szó szerint kiülnek az arcunkra is. A probléma ezen felül eredhet valamilyen hormonális zavarból is, ahogyan okozhatja allergia, ekcéma, de még akár vashiány is. A jó hír talán mindegyikkel szemben az, hogy egyik sem megoldhatatlan, gyógyíthatatlan dolog. Éppen ezért a lényeg csak az, hogy mindenki nyitott szemmel járjon magával és embertársaival kapcsolatosan, hogy felismerje az ilyen elváltozásokat.

A szem betegségek akár már gyerekeknél is megjelenhetnek, hiszen a gyerekeknek is lehetnek komoly, lelki problémáik, ha a mindennapi közegük nem megfelelő valamilyen formában. Nem szabad félvállról venni ezeket a lelki problémákat, mert felnőtt korukra komoly fóbiákat szülhetnek és torz viselkedési formákat hozhatnak magukkal. Hiánypótlónak tartom az InstanTENSE Plus szérumot, ami képes a szem betegségek által keltett foltokat hatékonyan eltüntetni, közben pedig ilyen fontos tartalmakat osztanak meg a weboldalukon. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség!