Az abroncsok, amelyek megmentettek

Tudni kell rólam, hogy nagy utazó vagyok. Egyelőre csak Európában barangoltam: jártam már Angliában, a horvát tengerparton, és még a jeges Skandináviában is. Ugyanakkor bármerre is jártam, mindig is úgy éreztem, hogy itthon, Magyarországon csináltam a legjobb túrákat.

Amikor itthon mendegélek, általában a barátaim is velem tartanak. A múltkor kocsival mentünk, és elmentünk a Hortobágyra. Jártam már itt, egy nagy, sík, pusztaság az egész, ahogyan azt már Petőfi is megírta. Azt hittem, semmi meglepetést nem fog már nekem tartani, azonban jó nagyot tévedtem.

Történt ugyanis, hogy sikerült szétvágni a jobb első kereket. Igazából én voltam a hibás: a barátaim hülyéskedtek, és bíztattak, hogy hajtsak gyorsabban, úgysem jár erre senki, élvezzük ki a tempót, élvezzük ki a szabadságot, amelyet ezen a szép tájon elérhetünk. Nem fog senki ránk szólni, hiszen csak pár csárda van a környéken, senkit nem érdekel, mit csinálunk. Így hát azt csináltuk, amit akarunk.

nyári gumi akciók

Hajtottunk, és egyszer csak jókora durranást hallottunk. Egy jókora kőre éles kőre mentünk rá, és ott ragadtunk a pusztában. Persze pár telefon után sikeresen hazakerültünk, nem ez volt a gond, hanem az, hogy nekem azon a héten még jelenésem volt máshol, nagyon messze a lakhelyemtől. Szóval helyre kellett pofozzam a kocsit, amelyet hazavontattak.

Miután hazaértem, megvizsgáltam a kocsit. Úgy nézett ki, hogy csak a gumit kell kicserélni. Mivel rengeteg pénzt elköltöttem a hazatérésemre és a vontatásra, alig maradt pénzem. De kellett a gumi. Mint sok más alkalommal, mikor gyors segítség kellett, az internethez fordultam, és később büszke is voltam magamra, milyen jól döntöttem.

Találtam egy remek honlapot, ahol fantasztikus nyári gumi akciók fogadtak. Volt körülbelül 100 ezer forintom, szóval azzal kellett gazdálkodjak, de a weboldal részletes és körültekintő kereső szolgáltatásának hála sikerült egy olyan gumit találni, amivel még pénzt is spóroltam!

Ez a gumi máshol dupla annyi lett volna, amire nem lett volna pénzem, úszott volna az egész programom. Viszont ami még fontosabb, hogy nem tudtam volna akárhová elmenni a gumiért, de szerencsére a Gumidiszkont vállal házhoz-szállítást is, úgyhogy ebből sem volt problémám.

Ami pedig még a nyári gumi akcióknál és a házhoz-szállításnál is meggyőzőbb volt, hogy az oldal leírásai, információi által olyan gumit sikerült választani, ami teljesen az én autómra van szabva, ezáltal a legjobb teljesítményt adja le mindig, mindenhol, bármely körülmények között. És még az elhasználódás mértékét is sikerült csökkenteni ezáltal!

Érdemes tehát leülni, átböngészni, beleásni magunkat a témába – egy profi weboldal nagyon nagy segítség lehet! Azóta is gyakran szórakozunk a barátaimmal. Azóta óvatosabban szórakozunk a barátaimmal, hiszen ott van a fejünkben az emlék, ám bevallom, hogy kicsit nyugodtabb is vagyok, hiszen tudom, hogy ha bajba kerülök, kihez kell forduljak segítségért.