Az egyik kedvenc emlékem

A múltkor elindultunk személyesen átvenni a megrendelt elektromos kerékpáralkatrészeket és ez egy elég kalandos utazásra sikeredett. Gondoltam elmesélem, hogy mi is történt pontosan, mert először is hátha valaki gondolkozik elektromos kerékpárok vásárlásán vagy csak elolvasna egy cuki kis történetet.

Úgy kezdődött, hogy pár héttel ezelőtt találtunk a férjemmel egy szuper webáruházat a neten. Az a neve, hogy motorbolt.co.hu és kerékpárok, elektromos kerékpárok és azok alkatrészei, motoros felszerelések, motoros alkatrészek és gumik árulásával foglalkoznak. Tudni kell, hogy már régóta szemezgettünk az elektromos kerékpárokkal és végül úgy döntöttünk, hogy végre veszünk is egyet-egyet. Elkezdtük végigböngészni az oldalt és jó volt, mert nagyon könnyen el tudtunk igazodni a kategóriák között. A termékekről megtaláltuk a szükséges infókat, ahhoz, hogy kicsit jobban meg tudjuk ismerni ezeket az eszközöket is. Így hát ki is választottuk a webáruházból, amit szerettünk volna. Bár nem volt egyszerű, mert nagyon széles a választék. Szerencsére árban is nagyon korrektek és segítőkészek voltak, így nem kellett sokáig mégsem gondolkodnunk, meg is rendeltük.

A megrendelés sem volt valami nagy dolog. Mi e-mailben adtuk le, amihez a szükséges információkat is megadtuk és igyekeztünk figyelni, nehogy valamit elírjunk. Ketten könnyebb volt, így tudtuk ellenőrizni egymást! Nem mintha nehéz feladat lett volna, de mindenki hibázik néha! Mi elébe mentünk ennek. De online a weboldalon és telefonon is le lehet adni a rendelést, kinek mi az egyszerűbb… Eddig simán ment minden. Utána rövidesen fel is hívtak, hogy egyeztessék az adatokat és megbeszéljük a szállítási információkat. Tehát, hogy mikorra is fog megérkezni a csomag. Mi a személyes átvételt választottuk nem a házhozszállítást, hogy tudjunk egy nagyot kirándulni is.

Ez a része a dolognak simán is ment, elmentünk az üzletbe átvettük a kiválasztott elektromos kerékpárokat. Viszont egy valamire nem gondoltunk: mire lehet még szükségünk? Elektromos kerékpáralkatrész mindig kelleni fog, legyen szó tisztítókról, ápolókról, pumpacsövekről, javítókészletekről vagy bármi egyébről, ami fontos lehet, ha van elektromos kerékpárod. Így hát leadtunk egy újabb rendelést a napokban. Ezzel sem volt gond, főleg, hogy már volt benne gyakorlatunk.

Miután le is egyeztettük, hogy mikorra várható a csomag, minden rendben ment. Ismét az üzletben szerettük volna átvenni a csomagot, így amikor eljött a napja elindultunk az elektromos kerékpáralkatrészekért. Megbeszéltük, hogy mivel nincs olyan messze, megyünk a kerékpárjainkkal. Csak sajnos egyikünk sem nézte meg az időjárást és út közben leszakadt az ég. Így félúton be kellett szaladnunk egy csárdába, mert olyan nagy vihar lett, hogy nem mertünk tovább menni.

Jól eláztunk és csurom vizesen, nevetgélve léptünk be az ajtón. De nem bántuk mert romantikusan megvacsoráztunk, ittunk egy-egy pohár bort, majd kivettünk egy szobát, hogy holnap kipihenten induljunk útnak. A csárda meglehetősen hangulatos volt, kiültünk az erkélyre – szerencsére fedett volt – nézni a vihart és csak beszélgettünk. Másnap pedig szerencsére elállt az eső és elmentünk az üzletbe, hogy átvegyük a csomagot. Bevallom ez lett az egyik legszebb emlékem a férjemmel, pedig semmi nagy dolog nem történt, de mégis olyan különleges nap volt.