Cégalapítás egy csárdában

Az internetnek köszönhetően ma már szinte bárhol lehet ügyet intézni. Még hivatalos dokumentumokat is alá tudok írni digitálisan, úgyhogy amennyiben egy cég nagyon rugalmas, akkor még a szerződéskötéshez sem kell személyesen megjelennem.

Amikor azon gondolkoztam, hogy bele kéne vágni a cég alapításba, akkor épp egy csárdában ültünk a barátaimmal. Gyakran el szoktunk járni a hétvégéken szórakozni, kirándulni, vagy csak ebédelni, esetleg vacsorázni egyet. Minden új ötletemet meg szoktam velük osztani, ezért amikor elmeséltem, hogy cég alapítás előtt állok, akkor egyből jöttek is a jobbnál jobb tanácsok. Tőlük hallottam először a Gross Office csapatáról is. Ezért amikor véget ért a közös programunk, akkor este rá is kerestem a grossoffice.hu oldalára.

A weboldaluk nemcsak nagyon szép, de könnyen használható és egy helyen minden olyan információ megtalálható, amire a leendő ügyfelük kíváncsi lehet. Itt részletekbe menően tudsz olvasni a székhelyszolgáltatásról, cég alapításról, cégmódosításról. Ha érdekel valamelyik téma, akkor mindenképp nézd meg a weboldalukat, hiszen itt közérthetően megosztják veled a fontos tudnivalókat.

Mivel engem első körben a cég alapítás érdekelt, ezért ennek olvastam utána alaposan. A Gross Office oldalán remek tanácsokat kaptam ebben a témában, illetve 10 olyan dologra is felhívták a figyelmemet, amire érdemes lehet figyelni cég alapításkor. Ez a téma téged is foglalkoztat? Cég alapítás előtt állsz és el vagy veszve? Akkor ne gondolkozz sokat! A grossoffice.hu oldalán minden kérdésedre választ kaphatsz.

Az informálódás mellett azonban még szolgáltatást is igénybe tudsz venni tőlük. Ugyanis a Gross Office székhelyszolgáltatást kínál minden vállalkozónak. Vagyis inkább azoknak a vállalkozásoknak, akiknek a mindennapi élet során nincs szükségük a székhelyükre.

A székhelyszolgáltatás keretén belül nemcsak az üzleti címet biztosítják az ügyfeleik számára, hanem ennél egy sokkal összetettebb szolgáltatást kínálnak. A Gross Office csapata nagyon jól tudja, hogy a székhelynek a feladatai olykor a vállalkozó terhére vannak. Ezért úgy döntöttek, hogy a lényegesebb feladatokat átvállalják tőlük. Ha igénybe veszed a székhelyszolgáltatásukat, akkor többé nem kell a postai küldeményekkel foglalkoznod. Legalábbis nem úgy, mint eddig.

A Gross Office meghatalmazással átveszi a székhelyre érkező hivatalos leveleket, majd ezeket szkennelve emailen átküldik neked. Ennek köszönhetően esély sincs arra, hogy elfeledkezz egy-egy levélről, vagy elkallódjanak. Miért fontos ez? A hivatalos levelek átvételét a hatóságok nagyon komolyan veszik, ezért ha esetleg egy levél nem kerül átvételre, vagy megfeledkezel róla, de abban a levélben pont egy fontos határidő is szerepelt, akkor bizony még bajba is kerülhetsz. Ezt azonban a grossoffice.hu szolgáltatásával elkerülheted. Illetve nekik hála, nem kell állandóan jelen lenned a székhelyen, ha leveled érkezik és a postán sem kell a sorban vesztegelned. Amennyiben igényled, akkor pedig még küldemény őrzést és irattárolást is vállalnak.

A Gross Office székhelyszolgáltatását Budapesten a II., V., VI., XII., kerületben veheted igénybe, illetve a Pest megyében található Újlengyel területén. Újlengyelről azt érdemes tudni, hogy itt IPA mentesen lehet székhelyet fenntartani. Ha csökkenteni szeretnéd a kiadásaidat, akkor mindenképp érdemes lehet átgondolni, hogy esetleg Újlengyel jó választás lehet-e számodra.

A sok székhelyszolgáltató közül miért épp a Gross Office csapatát válaszd?

A grossoffice.hu egy pénzügyileg stabil cég, amit az is mutat, hogy a Bisnode által minősítve lettek. Ennek köszönhetően ha őket választod, akkor nem kell attól aggódnod, hogy egyik napról a másikra megszűnik a cég, vagy csak úgy lelép a székhelyszolgáltatód és székhely nélkül maradsz. Mindemellett nagyon értenek a munkájukhoz, nagy tapasztalattal rendelkeznek már. Folyamatosan figyelik az új híreket is, ezért a tudásuk naprakész. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, ezért bármilyen helyzet is alakuljon ki, a Gross Office minden esetben törvényesen és jogszerűen fog eljárni. Illetve, ha szükséged van rá, akkor még ügyvédet is tudnak neked biztosítani.

Ha cég alapítás előtt állsz, vagy csak érdekel a cég alapítás, cégmódosítás, székhelyszolgáltatás, akkor a grossoffice.hu oldalán található blogoldalt mindenképp nézd meg. Ezekben a témákban itt nagyon jó cikkek találhatóak.

Ha székhelyszolgáltatásra van szükséged, akkor válaszd a Gross Office csapatát!