Egy jó csárdában a motoros csizmából is kiugrik az ember!

Egy kedves kis történet született a csárdánkról. Így látott minket egy motoros csoport:

„Motoros túra közben hamar megéhezik az ember, ezért mindig remek alkalom egy új, éttermet vagy jobb esetben egy régimódi csárdát kipróbálni! Nem hiába van elnevezésbeli különbség, hisz ha valaki az étteremre gondol, akkor ott szép, kimért viselkedéssel elfogyasztja kívánt ételét. Azonban ha egy csárdára gondol az ember, a régimódi zenés, ivós, igazi magyar mulattságra gondol az ember. A fenséges sültek mellé, folyjék a jó bor, sör. Na, valami ilyen gondolatok születnek a fejben, ha az ember egy csárdára gondol, legalábbis szerintem.

Találtunk is egy kifogástalannak tűnő vendéglőt, aminek paprika csárda volt a neve. Betértünk, hisz a neve egyszerű és meggyőző volt. Leadtuk a rendelésünk és közbe beszélgetésbe kezdtünk a csárda tulajával, mert mi voltunk az egyedüli vendégek és egy jó vendéglátó szórakoztatja a látogatóit. Természetesen a motorozásról kezdtünk beszélgetni, mert kifejezetten tetszett, a szerelésünk a vendéglátónknak. Kifejtettük, hogy van egy jól bevált webshop, ahonnan általában rendelünk, mert mindent megtalálunk, amire szükségünk van, de a legfontosabb, hogy nagyon jó minőségű termékeket tudunk náluk vásárolni. Ráadásul jól átlátható, és könnyű rendelni az oldalról, tehát egyértelmű miért tartunk ki emellett a kiváló szolgáltatás mellett. A motoros csizma amit viselek is, ebből a webshopból van és egyszerűen imádom! Nem volt még soha ennyire kényelmes lábbelim motorozáshoz.

Sokat vagyunk a fémparipa háton, ezért elengedhetetlen a minőségi öltözet, védelem, ezért is tartott sokáig, amíg egy fix motorosboltot kezdtünk használni. Az a jó ebben az online áruházban, hogy több hagyományos üzlete is van az országban így, ha úton vagyunk, akkor is hozzá tudunk jutni az általuk kínált termékekhez. Sok esetben ez is elrettentő lehet, egy kizárólagos internetes üzletnél, hogy nincs egy kézen fogható üzlet, ahova az ember betérhet, pedig néha muszáj.

A csárda tulajdonosa megköszönte a hasznos infókat és már szervírozta is a finom ételeket, amik addigra elkészültek. Isteni finom húslevest rendeltem, egészen addig imádtam, amíg fel nem ajánlották, hogy tegyek bele erős pirospaprikát. Onnantól olyan erős lett, hogy az étkezés további részét majdhogynem félmeztelenül töltöttem, sőt még a csizmámból is kibújtam. Rég éreztem ilyen erős paprikát, de ugye ami nem öl meg erősebbé tesz, utána nem volt gondom semmire, annyira szenvedtem tőle az biztos… A második fogás nálam kacsasült volt, de székelykáposzta, oldalas és még sok finomság közrejátszott. Többen le is ettük a motoros ruhánkat, de szerencsére könnyen letörölhetők voltak a kiváló anyaguk miatt. Az étkezés befejeztével megköszöntük a remek vendéglátás és azóta is híreszteljük ezt a remek csárdát!”

Egy ilyen bejegyzést küldött egy ismerősöm, ami a csárdámról született, én pedig mai napig emlékszem erre a napra, valóban jó fej motorosokkal találkoztam és azóta leellenőriztem azt az üzletet, amiről ódákat zengtek. Valóban egy remek honlapról és vállalkozásról van szó, ezért én is ajánlom hasonló érdeklődésű ismerőseimnek, ha bukósisakot, túrafelszerelést, motor alkatrészt, vagy ehhez szükséges ápoló terméket szeretnének vásárolni! A jó szolgáltatásnak szálljon a híre!