Élményt adtam ajándékba

A feleségemmel minden egyes évben ugyanabban a csárdában ünnepeljük meg az évfordulónkat, aminek egy nagyon egyszerű, prózai oka van: itt ismerkedtük meg.

Persze ez egy amúgy is kiváló hely arra, hogy ünnepeljünk. A pincérek a legkedvesebbek, akikkel valaha dolgom volt bármilyen étteremben. Az ételek meg fenomenálisak és még az adagok is nagyok! A feleségem és én nagyon szeretünk enni, így ez számunkra fontos. Ez egy igazi magyaros csárda. Ez a mi kedvenc konyhánk, bár igaz nem túl egészséges. Általában mindig egy két személyes fatányért rendelünk, ami meg van pakolva mindenféle hússal, rizzsel és sült krumplival. A húsok többféle módon vannak elkészítve: például valamelyik rántva van, a másik pedig sajttal van töltve. Természetesen a tartármártás sem maradhat el.

Természetesen mindig meg szoktuk ajándékozni egymást valamivel, mikor az évfordulónkat ünnepeljük ebben a csárdában. Úgy határoztam, hogy idén nem valami tárgyat ajándékozok, hanem inkább valamilyen élményt adok a feleségemnek. Mikor elmondtam az étteremben, hogy mit találtam ki neki, nagyon izgatott lett.

Az interneten teljesen véletlenül találtam rá a karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs weboldalra, ami egyből ihletett adott nekem a feleségemnek szánt ajándékhoz. Már maga a weboldal is elnyerte a tetszésemet, mert a külalakja és a szerkezete is arra utalt, hogy komolyan foglalkoznak vele. Ebből azt sejtettem, hogy a masszázs szalon szolgáltatásaira sem lehet majd panasza a feleségemnek.

Mikor jobban elmerültem a szolgáltatások leírásában, ez az érzésem csak tovább erősödött. A kókuszolajos testmasszázsról nagyon jó dolgokat olvastam itt, hiszen a kókuszolajnak rendkívül kedvező hatása van a szervezetünkre. Ez egy természetes testápoló, mely mentes mindenféle káros hatástól, ami bizonyos mesterséges szereknél előfordulhat.  A feleségem egyébként sosem szerette a zsírós érzést, amit a testápolók a bőrén hagynak, de a kókuszolaj gyorsan felszívódik, így teljesen mentes ezektől a zsírós hatásoktól. Ennek az olajnak még az illata is nagyon kellemes, és senkiből nem vált ki allergiás reakciókat.

Ennek a szolgáltatásnak a keretében a masszőrök gondosan a bőrbe jutatják a kókusz olajt, így az a lehető legnagyobb hatásfokkal fogja kifejteni a kedvező tulajdonságait. Nagyban hozzájárul a sejtek regenerálódásához és a hidratálásához. Mászóval feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. Kifejezetten ajánlott ez a masszázs azoknak, akiknek a bőre már ráncosodik és megereszkedett.

Persze ez a masszázs nem csak a bőrünk állapotának a javításáról szól. A képzett és tapasztalt masszőröknek hála fantasztikus és kellemes élményben lesz részünk. Gondos és gyakorlott mozdulataiknak köszönhetően a testünket és az izmainkat is tökéletesen ellazítják, miközben a felgyülemlett stresszt is eltüntetik belőlünk.

Ezt a szolgáltatást 60 és 90 perces változatban is lehet kérni. Ezeknek az ára 12.900, illetve 15.900 forint.

A feleségem tapasztalatára építve biztosan állíthatom, hogy teljesen megéri ebben a masszázs szalonban látogatást tenni. Ezt ráadásul két különböző helyen is megtehetjük Budapesten.

Kiemelném azt is, hogy itt ajándékutalványokat is vásárolhatunk. Ezt megtehetjük fizikai formában is, így ezt személyesen is odaadhatjuk a kiszemeltnek.

A feleségemnek annyira bevált ez a hely, hogy úgy döntött, hogy a karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs szolgáltatásán kívül utána jár a többi lehetőségnek is. Elmondható, hogy itt valamennyi szolgáltatás minősége elsőrangú és biztosan mindenki megtalálja azt, ami keres. A feleségem már foglalt is magának egy időpontot online, ami nagyon egyszerűen és felhasználóbarát módon zajlik.