Esküvő és lagzi a csárdában, egy gyönyörű fotófallal

A magyar csárdáknak fantasztikus története van. Egészen addig, amíg nem járunk más országokban, szerintem nem is annyira tűnik fel az, hogy mennyire különleges az az élmény és hangulat, amit egy csárda tud adni nekünk. Én az egész magyar konyhához kicsit negatívan álltam mindig, mert a fejemben ez össze volt kötve azokkal az unalmas, kínos családi ebédekkel, amiket ezeken a helyeken töltöttünk.

Ne értsetek félre, biztosan nem lenne egy jó élmény, ha csak csárdákba tudnék járni és nem ismernék más konyhákat. Ettől függetlenül, muszáj elismernem azokat az eredményeket, amikre képesek voltak ezek a helyek. És őszintén, bármikor szívesebben megyek egy ilyen helyre, mint egy puccos, arany borítású székes étterembe. Nincs más, ami ezt az érzést átadná az embernek és remélem, hogy még sokáig fennmarad a csárda hagyománya.

Különösen akkor éreztem magam közel a csárdák világához, mikor a haverom úgy döntött, hogy egy ilyen helyen fogja megtartani a lagziját. Előtte azonban rengeteg preparációra volt szüksége és az egyik ilyen az esküvői fotófal beszerzése volt. Ez egy nagy esemény mindenkinek az életében és úgy voltam vele, hogy kisegítem a keresésben. A neten a Selfiebox nevű oldalt találtam meg végül, akik segítettek abban, hogy miként lehet a legjobb esküvői fotóalbumot elkészíteni.

Elsősorban feltehetnétek a kérdést, hogy biztos egy ilyen fontos dolgot az interneten kéne elintézni? Erre rögtön válaszolni tudok már csak azzal is, hogy rápillantok a Selfiebox oldalára. Annyira szépen van kialakítva minden. A színek és az oldal felépítése is mind azt erősítik, hogy ez egy igényes és jól működő szolgáltatás. A kinézet azonban semmi lenne, ha nem járna az oldalhoz még rengeteg tájékoztató. Mint például az, amit előbb említettem az esküvői fotófal témában.

Sok oldal esik abba a hibába, hogy túl bonyolulttá teszik a menüjüket. A rengeteg lehetőség között pedig könnyen el lehet veszni. Itt azonban erről szó sem volt. Pár kattintás és már az esküvői fotófal kategóriában találtam magamat, ahol elkezdhettem informálódni arról, hogy mit is nyújthat ehhez nekünk ez a Selfiegép. A tájékoztató felépítése és hangvétele egyébként nagyon baráti volt, ami azt eredményezte, hogy örömmel olvastam, attól függetlenül, hogy nem igazán szeretem ezt a tevékenységet az interneten végezni.

Az esküvői fotófal témában pedig egy egyedi ötletet ajánlottak számunkra, amire őszintén, korábban nem is gondoltam volna. Ez pedig, hogy saját magunknak is elkészíthetjük a saját esküvői fotóalbumunkat. Ehhez ők adják az eszközt, a többi mind rajtunk fog múlni. Elsőre ez talán ijesztőnek hangozhat, de nem kell aggódni, a Selfiegép minden lehetőségre fel van készülve.

esküvői fotófal

Egy olyan fotógépet biztosítanak a számunkra, amelynek segítségével mi tudjuk elkészíteni az esküvői képeinket. Így pedig végre elszakadhatunk a megszokott, unalmas, bejáratott dolgoktól. A saját személyiségünk szab csak határt abban, hogy milyen képeket szeretnénk, ez pedig szerintem egy fantasztikus dolog. A kétség azonban rögtön felbukkanhat bennünk, hogy mégis mi van, ha valami baj történik a géppel. Ekkor sem kell félni, mert a Selfiegép csapata nem hagy minket egyedül. Egy szakértőt kiküldenek, aki a bérlés teljes ideje alatt velünk lesz és segít nekünk, ha bármi baj történne. Ezeket olvasva rögtön elküldtem a barátomnak és azt mondta, hogy ez a legjobb szolgáltatás esküvői fotófal témában, amit valaha látott.