Ezért bízd a vízszerelést inkább profikra!

Van az a bizonyos “állj félre, majd apu megcsinálja!” típusú emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen nem hiszik el, hogy nagyobb kárt okoznak, mint amekkora eleve volt. A sógorom is ilyen, egy büszke étteremtulajdonos, aki a múltkor a saját életét nehezítette meg azzal, hogy nem hívott szakember. A feleségemmel éppen nála vacsoráztuk, kedélyesen beszélgettünk vele, és egyszer csak az egyik alkalmazott jelezte, hogy valami nem oké a személyzeti mosdóban. Víztócsa gyűlt a csap alá, és lassacskán növekszik.

Na, erre fogta magát a sógor, bement, mondván meghúzza azt a csatlakozót, ami kilazult, de mi csak a kiabálást hallottuk, meg azt láttuk, ahogy csuromvizesen, megsemmisülten jön kifelé. Szóval annak az estének lőttek. De nem keseredtünk el, én rögtön a segítségére siettem a vizgazfutesszerelo24.hu elérhetőségével, hátha ő is olyan jól jár vele, mint én. Mert ha valakinek megbízható vízszerelőre van szüksége, akkor hozzájuk fordulhat.

Én már ismertem őket, egyszer nekem is szükségem volt mielőbb egy alkalmas szerelőre, és ők igen hamar kiértek, ráadásul kifejezetten jó áron is dolgoznak! Egész Pest megyében és Budapesten illetékesek, bárhová házhoz tudnak menni, ha szükséges. Sőt, ha esetleg váratlan vészhelyzet áll elő, mint a mostani, akkor akár már 1 órán belül is kijönnek. A sógor is bajban volt, szóval gyorsan megbeszéltem vele, hogy amíg ő elzárja a főcsapot, addig én hívom a vizgazfutesszerelo24.hu állandóan hívható ügyfélszolgálatát. Így is lett, szinte azonnal el is értem őket, és jeleztem, hogy baj van, nem is kicsi. Mondták, hogy rendben, amint lehetséges, küldenek valakit. Innentől már csak várni kellett, szerencsére nem sokat. Talán két óra sem telt el, és a szerelők autója megállt a csárda előtt. a sógor beengedte őket, és megmutatta a kárt, amit okozott. Azok csóválták csak a fejüket, mikor meglátták.

Mert bizony, ha magadnak állsz neki a vízszerelésnek, legyen szó akár a legkisebb munkáról is, fennáll a veszélye, hogy magadnak okozol bajt! Sokkal jobban megéri, ha kihívsz egy szakértőt, például a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársait, akik egyszer csinálják meg, de jól. Utána évekig nem lesz rá panasz. Nos, pont ezt a hibát követte el a kedves rokon, ugyanis beletörte a bevezető csövet a csaptelepbe, és indulhatott az özönvíz. Hatalmas szerencse, hogy ennyire hamar tudtak küldeni szakikat, akik már hozták is a szerszámokat meg az alkatrészeket a kocsiból, és fél órán belül elhárították a bajt. Így legalább a sógor is megtanulhatta, hogy nem jó a dolgoknak eszeveszetten nekiugrani, érdemesebb átgondolni a helyzetet. Viszont még így se járt rosszul, hiszen legalább egy jó darabig nem lesz gond azzal a csappal. Azért a vizgazfutesszerelo24.hu elérhetőségét elkérte tőlem, biztos, ami biztos. Remélhetőleg inkább telefonál, mint cselekszik.