Legyen babánk rágókája is egy kulináris élmény

A hagyományos, magyar éttermekkel mindig is volt egy kettős érzésem. Egyrészről visszaadnak egy olyan hangulatot, amit alapból a gyerekkoromhoz kötök, mellette pedig betekintést adnak régi korok hagyományaiba. Sok csárda azonban jobban odafigyel ezekre a részletekre, mint magára az étel minőségére. Ez pedig egy nagyon negatív tendencia, hiszen egy étterembe elsősorban azért megy az ember, hogy egyen valami finomat.

Ettől függetlenül nem gondolom úgy, hogy az ördögtől való lenne a hagyományos étkezés gondolata. Persze csak akkor, ha az ember képes mértékkel fogyasztani, hiszen a magyar ételek általában nagyon zsírosak. Édesapám ezzel sosem értene egyet, viszont szerencsétlennek nem véletlenül vannak szívproblémái. Ettől függetlenül nem szoktam húzni a számat, ha egy ilyen étterembe visz valaki, mivel már az is egy hatalmas dolog, hogy valakik helyettünk készítenek ételeket.

Még kelleni fog egy kis idő, mire az én kisbabámat is hasonló helyekre vihetjük. Most pedig minden figyelmünk a baba fogzásra irányul. Legfőképpen arra, hogy miként tudjuk elviselhetőbbé tenni ezt a folyamatot a csöppség számára. Több barátomtól is azt hallottam, hogy legjobb termék babának fogzásra, a rágómaki. Ezt egy Imagine Baby nevű oldal árulja, akinek nagyon könnyű elérni a felületét. Megfogadtam a tanácsukat és elkezdtem átnézni az említett oldalt.

Az Imagine Baby valóban eleget tesz a hírének, mivel minden átlátható rajta. A rágómaki mellett rengeteg más termék is elérhető náluk. Ez pedig nem jelenti azt, hogy el fogunk veszni a választékban, mivel a felső menüből könnyedén ki lehet választani a különböző kategóriákat. Így pedig tényleg nem fogjuk vesztegetni az időnket és rögtön rátérhetünk arra, ami minket érdekel.

A babának fogzásra talán tényleg a rágómaki lehet a legjobb megoldás. Ezzel kapcsolatban akkor bizonyosodtam meg, mikor egy kicsit utánaolvastam. Mivel az oldalon amellett, hogy termékeket tudunk rendelni, még különböző cikkek is elérhetők a témákban. Rengeteg olyan információt kaptam ezekből, amikre korábban nem is gondoltam volna. Nagyon pozitív számomra mindig, mikor egy oldal nem csak a profitot nézi, hanem a tájékoztatást is fontosnak tartja.

Ez a hozzáállás pedig azért is kifizetődő, mert pontosan értettem azt, hogy miért kerül ennyibe egy rágóka. Mivel a rágómaki direkt úgy van kialakítva, hogy a legoptimálisabb legyen babának fogzásra. Tehát, nem kell attól félnünk, hogy esetleg valami káros anyag juthatna a gyermekünk szervezetébe. Az anyaga pedig tényleg enyhíti a fájdalmat és masszírozza a kisbaba ínyét. Számomra nagyon fontos volt, hogy csak a legmagasabb minőségű terméket használjam. Hiszen a fejlődésnek ez az egyik legfontosabb szakasza.

A rágómaki termékek egyébként több színben is elérhetők, úgyhogy egy kicsit személyre szabhatjuk a gyermekünk élményét. Arról nem is beszélve, hogy az aranyos design miatt, később még játéknak is lehet majd használni. A rágómaki tehát nem csak simán a babának fogzásra van, hanem utána sem kell majd kidobnunk. Ettől pedig az ár még inkább indokoltnak érződik.

A rendelés folyamata pedig nem fog senkinek sem gondot okozni. Nem kell mást tenni, csak behelyezni a kosárba az általunk kiválasztott makit, megadni pár adatunkat és rákattintani a rendelés gombra. A kiszállítási időre sem lehet panasz, mivel nem kell heteket várni rájuk. Pár nap múlva már ki is próbálhatta a kisbabám és azt kell mondjam, szinte le se tudja tenni azóta.