Melyik nyomtató a legjobb? Honnan vegyünk tonert?

Vidéken mindent egy kicsit nehezebb beszerezni. Ami a fővárosban annyiból áll, hogy 20 perc alatt a legközelebbi boltban megveszik a terméekket, az nálunk egy kicsit időigényesebb.

Például, amikor kifogy a nyomtatóból a toner a csárdában, az összes környező informatikai boltot végigjárhatnánk 10 km-es körzetben, akkor sem tudnánk hozzá megfelelő tonert szerezni. A legtöbb helyen ilyenkor csak felajánlják, hogy rendelnek nekünk, 1 hét múlva mehetünk érte. Eddig a leghamarabbi időpont 4 munkanap volt, ami alatt be tudtak szerezni nekünk egy tonert.

Ilyenkor egy kicsit zavar a vidéki nyugalom és csend, hogy nincsen annyi bolt, nincsenek plázák. Szerencse, hogy az internet erre is megoldást kínál.

Találtam ugyanis egy oldalt, ahonnan azonnal tudunk rendelni a megfelelő tonerből. Ez a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner oldal. Igaz, itt sem terem azonnal a kezünkben a szükséges toner, de a kiszállítás ingyenes, nem kell sehova elmennünk érte, és sokkal olcsóbban meg is kapjuk, mint bármelyik boltban a környéken.

Amikor a környéken veszünk tonert, az legalább 2 utat jelent, mert el kell menni a boltba, meg kell rendelni, majd haza, ezek után pedig ha megérkezett a toner, érte is kell menni. Ezt mind meg tudjuk spórolni, hogyha online rendeljük meg a tonert.

Az ingyenes szállítással pénzt is spórolhatunk illetve időt is. Innen általában pár nap alatt minden megérkezik, ezért még ebben is magasan pipálja az itteni boltokat. Néha azzal szoktunk poénkodni, hogy talán ők is innen rendelnek.

Innen nagyon könnyen meg lehet rendelni a nekünk kellő tonert, szinte lehetetlen rosszat rendelni, mert az egyes nyomtatókról még képek is fel vannak töltve, nagyon nehéz elrontani, hogy másikhoz rendeljünk.

Azért is jó ez az oldal, mert a blogbejegyzéseik között van egy kis összefoglaló arról, melyik nyomtató a legjobb, így ha valaki nyomtató vásárlás előtt áll, annak is nagyon hasznos lehet. Nehéz lenne egyértelműen kijelenteni, hogy melyik a legjobb nyomtató, hiszen mindegyiknek megvan a maga haszna, attól függ igazából, hogy melyik a legjobb, hogy mire szeretnénk használni.


Mi itt a csárdában nem nyomtatunk valami sokat, ezért nekünk bőven jó volt egy színes lézeres nyomtató. De vannak, akik többet nyomtatnak, nekik sokkal jobb lehet egy fekete-fehér, azzal végül is olcsóbban ki tudnak jönni. Otthoni használatra pedig bőven megteszi egy olcsóbb, tintasugaras verzió is.

Mindenki más nyomtatóra esküszik, de legalább van egy hely, ahol tájékozódni lehet az előnyökről és a hátrányokról.

Mi itt vidéken majdnem minden üzletnek kiesünk, ritka, hogyha valaki nem csak a főváros területén szállít ingyenesen, ezért kifejezetten szeretem, hogy itt ingyenes szállítással juthatunk hozzá a patronokhoz vagy tonerekhez, papírokhoz, ahhoz, amit éppen vásárolni szeretnénk. Itt több mindent is lehet kapni, ami a nyomtatáshoz kapcsolódik, érdemes megnézni a kínálatukat.

Az innen vásárolt tonerekkel pedig garantáltak a jó minőségű képek.

https://nyomtatoalkatresz.hu/toner
https://nyomtatoalkatresz.hu/toner