Miket nem tud egy csárda tulajdonosa

Nekem és a kedvesemnek van egy közös kedvenc csárdánk, ahova igyekszünk havonta egyszer eljutni. Évek óta járunk erre a helyre, imádjuk az ott készült ételeket, a csárda hangulatát, a felszolgálókat, és persze a kedves tulajdonost is, aki a személyzettel együtt aktívan részt vesz a munkálatokban az eredményes működés érdekében. Mivel már törzsvendégeknek számítunk, és ismerjük a személyzet minden egyes tagját, ha ott töltünk egy kis időt, mindig tartalmas beszélgetésekre kerül sor.

Az egyik alkalommal szóba került, hogy szívesen vásárolnánk másik készüléket mind a ketten, de jó lenne olyan céget találni, aki ugyanakkor felvásárlással is foglalkozik. Nem is gondoltuk volna, hogy a csárda tulajdonosa – aki az ételek minden fortélyával tisztában van -, ilyen téren is toppon van. Ő javasolta nekünk, hogy keressük meg az LCD Fix Allee weboldalát. Még aznap este rákerestünk, és meg is találtuk a honlapot. Aktuális felvásárlási áraink résznél, ha kiválasztjuk a készülék típusát, nagyon szuperül végig vezetnek a felvásárlási ár megtekintéséig.

Tehát, ki kell választani a telefontípust, ezt követően a színét, hogy kártyafüggetlen, ezután a tárhely méretét, majd a készülék állapotát. Ha ezek megvannak, akkor van egy olyan lehetőség, hogy ,,készülék értékének megtekintése”, erre kattintva ki is dobja nekünk az aktuális felvásárlási árat.

Mindkettőnknek iPhone 11 típusú telefonja van, ami már viszonylag régi konstrukciónak számít, de kiemelném, hogy semmi gond nincs egyikkel sem, egyszerűen csak vágyunk újabbra. Az én telefonom paraméterei a következőek: fekete, kártyafüggetlen, 64 GB, jó állapotú (ez esetben leírják, hogy ebbe mik férnek bele, mint a törésmentes kijelző, minden gomb működik, hajszálkarcos kijelző, és hogy a készülék nem ázott). Az én készülékem esetében a felvásárlási árnál egy nagyon korrekt összeget hozott ki, ami szerintem rendkívül jónak számít, mert nézegettük egyes felületeken milyen árakon mozog ez a típusú iPhone. Érdemes mindig az aktuális árakról tájékozódni, ez elengedhetetlen.

Ennél a cégnél a felvásárlásnál lehetőség van készpénzes, vagy átutalásos fizetést választani. Nem csak a jó állapotú készülékeket vásárolják meg, lehet szó sérült, vagy letiltott készülékről is. Tehát ami mellettük szól az a korrekt ár, gyorsaság, és az, hogy minden esetben készek a vásárlásra. Az Apple mellett Samsung készülékeket tudunk értékesíteni részükre, de ezen két kategórián belül számos típus szóba jöhet.

Megnéztük az interneten fellelhető cégről szóló értékeléseket is, minket ezek is meggyőztek, nagyon sokan adták írásba pozitív véleményüket. Kíváncsiságból megérdeklődtük, más helyeken milyen árakon, milyen feltételekkel vásárolnak fel telefonokat, de ettől jobbat nem találtunk. Mi is jó szívvel fogjuk ajánlani az LCD Fix Allee céget, mert szerintünk akár hirdethetnék magukat úgy is, hogy ,,Az aktuális felvásárlási áraink verhetetlenek!”. Végezetül pedig, ez a fajta segítség még egy ok arra, miért szeretjük annyira a már említett csárdát.

Aktuális felvásárlási áraink