Penny online akciós újság, nem csak vendéglőknek

Ha az ember betér egy vendéglátó helyre, akkor azt általában első sorban azért teszi, hogy egyen valamit, lehetőleg valami finomat. Azonban előfordul, hogy teljesen más is kerekedik a dologból egy jó ebéden kívül, bár nem mondanám, hogy ez az általánosabb. Véletlenek bárkivel bármikor történhetnek, akár régi kapcsolatok is felelevenedhetnek, és új információkkal is lehet bővülni. Én is így ismerkedtem meg a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldallal, ugyanis egy teljesen váratlan találkozás következtében újra találkoztam egy volt osztálytársammal, akit nem láttam 20 éve. Kicsi a világ, szokták mondani, és ilyenkor döbbenek rá, hogy valójában tényleg mennyire kicsi.

Éppen hazafelé tartottam vidékről, amikor nagyon megéheztem, úgyhogy ötletszerűen megálltam egy csárdánál, ami szimpatikusnak tűnt. Már az önmagában vonzó volt, hogy egyetlen autó sem parkolt előtte, szóval nem kellett nagy tömegre számítani. A számításom bejött: rajtam kívül még egyvalaki volt ott, az is már fogyasztotta az ételét, szóval valószínűnek tartottam, hogy nem kell majd sokat várnom. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor a pincérben felismertem egy középiskolai osztálytársamat, akit nem láttam vagy 20 éve! Annyira meglepődtem, hogy hirtelen alig tudtam megszólalni. Szerencsére ő is felismert, úgyhogy nagyon kellemesen elbeszélgettünk az ebédem elköltése mellett. Kiderült, hogy óceánjárókon pincérkedett, azért volt ennyire eltűnve, de végül visszatelepült, és most itt dolgozik. mindenesetre elég kalandos volt a története.

Az ebédhez kapott savanyúság annyira jó volt, hogy egyszerűen nem tudtam betelni vele, kértem is még egyet, és a régi ismerősöm volt olyan kedves, és gratis hozott még egy tányérral. Kérdeztem tőle, hogy honnan szerzik, és legnagyobb meglepetésemre nem egy helyi termelőtől, hanem a Pennyből. Nem is gondoltam volna, hogy ott ilyen jót is lehet kapni, pedig gyakran járok ott. Mondtam neki, hogy valószínűleg az a hiba, hogy hozzám sosem jutnak el az akciós kiadványok, és így rengeteg dologról nem szerzek tudomást. Mondta erre, hogy igen, ez általános probléma, ő sem érti, viszont van helyette megoldás. Kérdezte, hogy ismerem-e a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalt, mert ott online meg lehet nézni az aktuális reklámújságokat lapozható, digitális formában. Nem ismertem, szóval megmutatta, és egyből teljesen oda voltam érte.

Ettől kezdve azt hiszem a radai rosseb fog arra várni, hogy eljusson hozzám az akciós újság, hiszen a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalon mindig fent van az aktuális kiadvány, és még papírszemetem se keletkezik! Ráadásul bárhol, bármikor megnézhetem, amikor csak kedvem tartja, hiszen csak a telefonom és némi internet szükséges hozzá. Alkalomadtán, ha megint arra járok, akkor megint beugrom és megköszönöm az osztálytársamnak a segítségét, hiszen rengeteget könnyített az életemen. Remélem még mindig ott dolgozik majd, és nem száll újra tengerre évekre.