Új polcokat csináltattunk a csárdában a raktárba és a kamrába is

Ha az ember egy étteremre, egy csárdára vagy fogadóra gondol, legelőször az ételek, utána talán teríték és az asztalok jutnak eszébe. Egy fűszerekkel és gabonafélékkel teli raktárra, vagy a tiszta törölközőkkel és ágyneművel teli polcokra ritkán gondol bárki. Pedig az ilyen apró, „láthatatlan” dolgoktól működik az egész gépezet olyan flottul, ahogy. Minden a részletekben rejlik. Ha rendetlen a raktár, vagy nem megbízhatóak a polcok, terhelés szempontjából, az hátráltatja a munkákat, és ugyanez igaz a konyhai polcokra is.

Éppen ezért választottuk a rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ weboldalon a salgó polcokat. Ezek a csavarmentes kivitelű, rozsdamentes acélból készült polcok ugyanis könnyűek, gyorsan és egyszerűen összeszerelhetőek, mégis nagy a teherbírásuk. Könnyen az igényeinkre szabhatóak, ugyanis a polcokat 3 és fél centinként lehet állítani. Az EU-ban ez az egyik legelterjedtebb polcfajta! Nem véletlenül. Tökéletes akár az otthonodba: garázsba, gardróbnak, a pincébe vagy akár a kamrába is. Nálunk az egész család szenvedélyes gyűjtögető, és az egyre terjedelmesebb gyűjteményt a pincében tároljuk – oda sem ártana egy ilyen polcrendszer, mert soha, semmit nem tudunk megtalálni, amit éppen keresünk.

De kiválóan alkalmas ez a polcrendszer cégeknek is. Irodába, irattároló állványnak, vagy raktárba, műhelybe is akár.

A rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ weboldalon láthatjuk a termék elérhetőségét is, és a lehetséges méreteket. Emellett még kiegészítőket is rendelhetünk egymást, a maximális kihasználhatóság érdekében: címketartót, elválasztót vagy tárolót is. Utóbbi kiváló például, ha irattárolásra használjuk a polcokat, az első pedig a raktárban nyújt majd hatalmas segítséget – többet senki, semmit nem rak majd rossz helyre!